Упутство за учеснике 1. Полумаратона у Зубином Потоку

Више особа, људи трче, патике и шорц

Пред Вама се налазе смернице за учешће на Првом Полумаратону у Зубином Потоку који ће се одржати у суботу 26. октобра 2019, са почетком у 10:00 часова.  

Превоз (долазак). Учесници полумаратона имају могућност коришћења организованог превоза који полази у петак, 25. октобра 2019, у 16:00 часова, са паркинга испред Сава центра у Београду. Учесници који желе да путују организованим превозом, долазе на паркинг испред Сава центра 15 минута пре заказаног поласка. Аутобус стиже у касним вечерњим сатима испред Спортско-рекреативног центра „Мокра Гора“. Учесници полумаратона који долазе сопственим превозом, по доласку у Зубин Поток, јављају се на број +381649881190  како би били спроведени до смештаја.

Смештај. Учесници полумаратона имају могућност бесплатног смештаја у Спортско-рекреативном центру „Мокра Гора“. Собе су четворокреветне. Учесници који не желе да буду у организованом смештају, могу резервисати собу у неком од хотела у Зубином Потоку. Трошкове преноћишта у хотелу учесник покрива самостално. Све информације у вези са резервацијом хотелских соба, учесник може добити позивом на број +381649881190.

Полумаратон. Скуп учесника полумаратона почиње од 09:00 часова на стадиону Спортско-рекреативног центра „Мокра Гора“. Учесници полумаратона преузимају стартне пакете и заузимају позиције на старту. Трка креће у 10:00 часова и завршава се након проласка последњег такмичара кроз циљ.  По завршетку трке следи проглашење победника, додела пехара и учесничких медаља.

Ручак.  Након проглашења победника следи ручак за све учеснике полумаратона. Ручак ће бити организован у ресторану Спортско-рекреативног центра „Мокра Гора“.

Превоз (повратак). Организован превоз који ће учеснике полумаратона  вратити у Београд, полази из Зубиног Потока 26. октобра у касним поподневним сатима са паркинга испред Спортско-рекреативног центра „Мокра Гора“. Прецизне информације о повратку учесници ће добити по завршетку полумаратона.

Срдачан поздрав,

Организациони тим Првог Полумаратона у Зубином Потоку